Banner 980x90

Senioru deju festivāls "Annas danči" Bauskā pulcēs kolektīvus no visas Latvijas

Jelgava, 17.jūl., LETA. 22.jūlijā Bauskā norisināsies sestais senioru deju festivāls "Annas danči", kurā piedalīsies 13 deju kolektīvi no visas Latvijas, aģentūru LETA informēja Bauskas kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Lujāne.

"Annas danči" tiks atklāti plkst.12 ar festivāla iedanci "Saules dārzā", plkst.17 sāksies svinīgais svētku gājiens no Bauskas pils, bet plkst.17.30 kolektīvi izrādīs prasmes senioru deju koncertā Bauskas Pilskalna parka estrādē.

"Iedancī senioru varēs izpausties, dejojot solo dejas, bet koncertā notiks dalībnieku sadejošanās. Šogad tiks izdejotas daudz un dažādu tautu dejas - gan ātras, gan lēnākas -," klāstīja senioru deju kopas "Vēlreiz" vadītāja un festivāla "Annas danči" organizatore Inese Smilškalne.

Šogad "Annas dančos" uzstāsies daudzi kolektīvi, kas iepriekš festivālā nav piedalījušies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)