Banner 980x90

Šogad veikborda sezona Limbažos atsāksies jūnijā

Publicitātes foto/ Foto: Ronalds Bezbailis
Publicitātes foto/ Foto: Ronalds Bezbailis
Biedrība "Sports Limbažu novadam" 2012.gadā uzsāka veikborda "sākumskolu", kurā apmāca jaunos braucējus veikošanā, sērfošanā un ūdens slēpošanā. Lai vairāk uzzinātu par piedāvājumu un gaidāmo vasaras sezonu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uz sarunu aicināja biedrības "Sports Limbažu novadam" valdes priekšsēdētāju Madaru Greizi Kapzemu. 

Šogad veikborda sezona Limbažos sāksies no jūnija un turpināsies līdz pat augustam vai septembrim, kamēr vēl ir silts.

Biedrība "Sports Limbažu novadam" ir brīvprātīga organizācija, kas veidota ar mērķi Limbažu novada iedzīvotājiem piedāvāt pēc iespējas vairāk fiziskās aktivitātes. Sākumā ar Eiropas Savienības līdzekļu projektu "Eiropas lauksaimniecības fonds lauku attīstībai" izveidots Sporta klubs "Jo Jo", kas darbojas jau piekto gadu. Pēc tam veiksmīgi realizēts ES LEADER projekts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstības pasākumam "Lauku ekonomikas dažādošanu un dzīves kvalitātes veicināšanas vietējo attīstības stratēģiju īstenošanu teritorijā". Sākotnēji projekta ietvaros labiekārtots piebraucamais ceļš, lai ar laivām varētu iebraukt ezerā un izveidots pontons, no kura varētu uzsākt veikošanu. 

"Kluba "Wake Revolution" biedram bija laiva un sākām piedāvāt to, kā pakalpojumu par daudz pieejamākām cenām, kā citi veikborda klubi Latvijā," par sākumu stāsta Kapzema un turpina: "pagājušā gada vasarā mēs izveidojām "veikborda skolu", kurā trenēties iesācējiem. Tāpat izveidojām ūdenī peldošu māju, kurā ir iespējams žāvēt inventāru un sasildīties."

Lielākoties, "Wake Revolution" piedāvājumu izmanto iesācēji un cilvēki, kuriem tas ir vaļasprieks, taču viena no kluba biedriem ir profesionālā veikbordiste - limbažniece Kristīne Bezbaile. 

"Viņa izmanto iespēju trenēties Limbažos, lai, kā kluba biedrs, piedalītos profesionālajās sacensībās un nestu mūsu un Limbažu vārdu pasaulē," skaidro Madara. 

Tāpat biedrības priekšsēdētāja apstiprina, ka ar gadu interese par kluba piedāvājumiem aug: "Pagājušajā vasarā pie mums arī brauca cilvēki no Rīgas un citām tālākām vietām, jo cenas, salīdzinoši ar citiem piedāvājumiem, ir adekvātas. Ar katru gadu mūsu piedāvājumu izmanto arvien vairāk cilvēku."

Madara uzskata, ka Limbažos ir pietiekami daudz iespēju aktīvi sportot un viņi, no biedrības puses dara visu, lai aktivitātes paliktu arvien vairāk: "Limbaži varētu būt vēl aktivāka pilsēta, ja nebūtu virkne ierobežojumu, kas to ierobežo."

Kluba "Wake Revolution" piedāvājumā ietilpst brauciens ar veikborda dēli, ūdensslēpēm un pagājušajā gadā ieviestais jaunums - sērfošana aiz laivas. Ar visiem piedāvājumiem un cenām iespējams iepazīties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)