Banner 980x90

Šoruden nosalstot miruši jau 14 cilvēki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Šoruden - no 1.septembra līdz 28.novembrim - Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centrā (VTMEC) nogādāti 14 miruši cilvēki, kuru nāves cēlonis bijis ķermeņa atdzišana, aģentūra LETA uzzināja centrā.

Šonedēļ Daugavpilī no aukstuma miris kāds 55 gadus vecs vīrietis. Viņš atrasts uz ielas. Pagaidām nav vēl zināms, vai viņa organismā bijusi alkohola klātbūtne.

Jau vēstīts, ka šoruden - no 1.septembra līdz 19.novembrim - VTMEC nogādāti 13 miruši cilvēki, kuru nāves cēlonis bijis ķermeņa atdzišana.

Šajā laikā no aukstuma miruši 12 vīrieši un viena sieviete. Vecākais no nosalušajiem ir kāds 94 gadus vecs vīrietis, kurš Saulkrastu novadā atrasts dārza mājā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)