Banner 980x90

Telts noma – soli pa solim

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Telts – viens no universālākajiem aprīkojumiem, kas noderēs daudzveidīgās dzīves situācijās. Sākot no pasākuma vietas nodrošināšanas kāzām, kristībām, dzimšanas dienām un līdz pat pagaidu noliktavas funkcijai un atbalsta risinājumam būvniecības darbu pasargāšanai gada aukstajos mēnešos. 

Vienkāršs, ērts un mobils risinājums ir telts noma. Lai saņemtu šo aprīkojumu, jums atliek uzmeklēt piemērotāko nomas pakalpojuma sniedzēju un izvēlēties jūsu vajadzībām atbilstošu telti vai nojumi. Tas būs ekonomiski izdevīgāks lēmums nekā iegādāties pašam telti, kas visdrīzāk nepieciešama 1–2 reizes gadā. 

3 būtiski aspekti
Ja rīkojat viesības brīvā dabā, pirms telts nomas jums jāzina, cik viesu plāno ierasties uz pasākumu. Atbilstoši cilvēku daudzumam arī jāizvēlas telts platība. Svarīgi atzīmēt, ka viesu ērtībai nepieciešami aptuveni 2 kvadrātmetru platība katram cilvēkam. Zinot atbildi uz šo jautājumu, jums būs daudz vieglāk izvēlēties nepieciešamo telti. 

Nākamais jautājums, kam pievēršama uzmanība, ir telts izmantošanas mērķis. Proti, vai telts būs kā pasākuma norises centrālā vieta vai tomēr tikai kā atbalsta aprīkojums, kurā cilvēki uzturēsies īslaicīgi, vai arī tā būs paredzēta ierobežotam viesu lokam.

Vēl būtiskāk par iepriekšējiem diviem aspektiem ir izvērtēt, vai izvēlētajā pasākumā vietā ir iespējams uzbūvēt telti un vai tās tuvumā ir piebraucamais ceļš inventāra piegādei. To var noskaidrot, laikus sazinoties ar potenciālo telts nomas pakalpojuma sniedzēju. Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" nepieciešamības gadījumā kopā ar klientu dodas uz pasākuma vietu izvērtēt piegādes iespējamību un telts montāžas aspektus. 

Kādu telti nomāt?
"Akurāts" ir viens no lielākajiem telšu nomas pakalpojuma sniedzējiem Latvijā, līdz ar to piedāvātā aprīkojuma klāsts ir gana daudzveidīgs, lai katrs atrastu sev piemērotāko risinājumu. 

Kāzām, korporatīvajiem pasākumiem, lielām jubilejām, koncertiem, festivāliem un izstādēm vairāk piemērotas būs lielās teltis. Piemēram, 10 m x 130 m, 12 m x 25 m vai 20 m x 75 m liela telts. Vērā ņemama priekšrocība šīm teltīm ir tā, ka to garums ir piemērojams jūsu pasākuma vajadzībām. Proti, jūs varat izvēlēties 10 m x 40 m telts nomu, kuras platība būs 400 m2, vai izvēlēties šī paša platuma telti un pielāgot tās garumu līdz pat 130 m un iegūt 1300 m2 lielu telti. 

Mazākiem pasākumiem, piem., nelielām dzimšanas dienas svinībām, prezentācijām, tirdziņiem lieti noderēs mazās "Akurāts" teltis, kā, piemēram, 3 m x 3 m, 5 m x 5 m, 5 m x 5 m telts ar konusveida jumtu vai telts "Zvaigzne", kuras nosegtā lietderīgā platība ir aptuveni 50 m2. Teltis varat apskatīt mājaslapā – http://akurats.com/lv/teltis/!

Piegāde – līdz pat durvīm
Izvēloties "Akurāts" telts nomu, jums nebūs jāraizējas par pasākuma aprīkojuma piegādi norādītajā vietā un laikā, kā arī par telts montāžu un demontāžu. To visu paveiks pieredzējusi uzņēmuma komanda. 

Pirms pieņemat lēmumu par telts nomu, izmantojiet iespēju neklātienē aplūkot visu "Akurāts" nomas inventāru uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv. Iespējams jūsu pasākumam noderēs arī galdi, krēsli, gāzes sildītāji, piepūšamie dīvāni u.c. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)