Banner 980x90

Tiks saglabāts eksperimentālais reiss maršrutā Rīga–Valle–Kurmene

Rīga, 26.janv., LETA. Sabiedriskā transporta padome nolēmusi saglabāt eksperimentālo reisu maršrutā Rīga-Valle-Kurmene, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcija.

Četru mēnešu ilgā laika periodā izvērtējot maršruta Rīga-Valle-Kurmene eksperimentālo reisu rezultātus, Sabiedriskā transporta padome lēma, ka autobuss, kas piektdienās no Rīgas starptautiskās autoostas izbrauc plkst.12.45, arī turpmāk pasažieru pārvadājumus nodrošinās līdz Skaistkalnei.

Savukārt no 2018.gada 1.februāra autobuss, kas pirmdienās, trešdienās un sestdienās šajā laikā izbrauc no Rīgas, pārvadājumus nodrošinās līdz Kurmenei.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)