Banner 980x90

Vai zini, kur iegādāties modernas mēbeles par izdevīgu cenu?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Remonts ļauj pilnībā izmainīt telpu izskatu un radīt mājās jaunu atmosfēru. Mēbeļu nomaiņai šeit ir liela nozīme. Jaunas, stilīgas mēbeles atjauno telpu izskatu arī bez vērienīgiem remontdarbiem, tāpēc rūpīgi piemeklēts mēbeļu komplekts ir nepieciešamas ikvienai mājai.

Viegla un patīkama iepirkšanās interneta veikalā
Mēbeles ir nopietns pirkums, un cilvēki pavada daudzas stundas, apstaigājot mēbeļu salonus. Tas ne vienmēr ir ērti, īpaši, ja mēbeļu veikali atrodas dažādos pilsētas galos un Tev jātērē viss brīvais laiks, lai atbrauktu un iepazītos ar preču klāstu. Alternatīva ir mēbeļu iegāde internetā. Mēbeles interneta veikalos ir no tādiem pašiem ražotājiem kā mēbeļu salonos, un cenas mēdz būt pat izdevīgākas. 
 

Hansapost.lv – Tavs galvenais palīgs mājokļa iekārtošanā
Interneta veikalā Hansapost.lv Tu vari pasūtīt koka mēbeles un mēbeļu komplektus vienai istabai vai visai mājai. Piedāvājumā ir dažādu stilu mēbeles:
- viesistabai – galdiņi, plaukti, sekcijas no dažādu toņu koka, kā arī mīkstās mēbeles: dīvāni, atpūtas krēsli, sēžammaisi un grīdas spilveni;
- guļamistabai – gultas ar rāmi vai kontinentālās gultas, kur matracis ir savienots ar korpusu. Turpat var iegādāties arī matračus un gultu detaļas: kājas, redeles, galvgali;
- bērnu istabai – atsevišķas mēbeles vai mēbeļu kombinācijas – divstāvīgā gulta vai gulta pluss rakstāmgalds;
- virtuvei un vannas istabai – ergonomiski skapīši atsevišķi un komplektos, izlietnes skapji.

Hansapost.lv var iegādāties arī mēbeļu aksesuārus: krēslu pārsegus un spilvenus. Piedāvājumā atradīsi arī dažāda izmēra un stila kārbas un kastes, kas palīdzēs sakārtot māju un piešķirs interjeram elegantus akcentus. 

Saņem nelielas mēbeles pasta nodaļā, bet smagas – pie savas mājas durvīm
Hansapost.lv sniedz iespēju pasūtīt mēbeles bez priekšapmaksas, tāpēc Tu neriskēsi ar savu naudu, maksājot par vēl nesaņemtu preci. Par pirkumu varēsi norēķināties pasūtījuma saņemšanas brīdī. Pasūtītās mēbeles var saņemt
- tuvākajā Latvijas Pasta nodaļā;
- norādītājā adresē ar Latvijas Pasta kurjeru. 

Ja pirkuma summa ir liela, pasūtījumu var noformēt līzingā. Pilnu informāciju par preču pasūtīšanu un apmaksu meklē www.hansapost.lv, bet neskaidrību gadījumā sazinies ar Hansapost.lv konsultantiem.
 

Ja plāno iegādāties jaunas mēbeles, aplūko Hansapost.lv piedāvājumu! Turpat atradīsi arī citas preces mājai, dārzam un atpūtai. Ienāc www.hansapost.lv un pasūti visu nepieciešamo Tev ērtā laikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)