Banner 980x90

Vairāk nekā 14 000 eiro paredzēts tērēt celiņu rekonstrukcijai Rundāles pils meža parkā

Foto: Facebook.com/ Rundāles pils
Foto: Facebook.com/ Rundāles pils
Rundāles pils meža parkā paredzēts rekonstruēt celiņus, tam atvēlot līdz 14 200 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, liecina izsludinātais iepirkums.

Parka pastaigu bosketos - koku puduros - plānots izrakt izzāģēto koku celmus, iebūvēt caurtekas, kā arī rekonstruēt celiņus ar grants segumu un veikt citus nepieciešamos darbus.

Paredzēts, ka darbi jāpaveic 42 kalendāro dienu laikā no līguma spēkā stāšanās dienas, bet Rundāles pils muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Stroiča aģentūrai LETA atzīst, ka darbu pabeigšanas laiks būs zināms tikai tad, kad būs noslēgts līgums ar pakalpojuma sniedzēju un sākti darbi.

Pretendenti piedāvājumus Rundāles pils muzejam var iesniegt līdz 15.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)