Banner 980x90

VBTAI prasa vērtēt Bauskas novada bāriņtiesas vadītājas atbilstību amatam

Rīga, 31.jūl., LETA. Pēc Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) lūguma domes deputātu apstiprinātā komisija vērtēs Bauskas novada bāriņtiesas priekšsēdētājas Andas Smiltiņas-Plūdones atbilstību amatam, aģentūra LETA uzzināja domē.

Komisija izveidota, atsaucoties uz VBTAI vēstuli par pieļautajiem pārkāpumiem bāriņtiesas darbībā. Inspekcija lūgusi izvērtēt bāriņtiesas priekšsēdētājas kompetenci un lemt par viņas atbilstību ieņemamam amatam.

Bauskas novada pašvaldība neatklāj, kādi ir inspekcijas fiksētie pārkāpumi. Ar pašu Smiltiņu-Plūdoni aģentūrai LETA sazināties neizdevās.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Artūrs Dulbe skaidroja, ka bāriņtiesas priekšsēdētājas atbilstību amatam vērtēs četri deputāti, kā arī pašvaldības juriste. Izvērtējums domes priekšsēdētājam Arnoldam Jātniekam (ZZS) jāiesniedz līdz 1.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)