Banner 980x90

Vecumnieku novada domes priekšsēdētāja Kalniņa ienākumi pērn - 33 032 eiro

Jelgava, 23.apr., LETA. Vecumnieku novada domes priekšsēdētāja Gunta Kalniņa (LRA) ienākumi 2017.gadā bija 33 032 eiro, un lielākā daļa no tiem ir atalgojums domē, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Domes priekšsēdētāja alga domē sasniedza 25 632 eiro, vēl 3885 eiro viņš saņēmis dividendēs savā zemnieku saimniecībā "Gravas", kur guvis arī 3515 eiro ienākumus no saimnieciskās darbības. Ienākumi, kas gūti "Gravās", gada laikā ievērojami samazinājušies - 2016.gadā tie deklarēti 21 667 eiro apmērā.

Kalniņš ir izsniedzis aizdevumu, kura summa 2017.gadā bija teju 7974 eiro. Uzkrājumus domes priekšsēdētājs deklarējis nav.

Kalniņa īpašumā ir vairāki zemesgabali ar ēkām Vecumnieku novadā, viens zemesgabals ir viņa lietošanā, tāpat viņa īpašumā deklarētas vairākas automašīnas, traktori un traktoru piekabes, kravas kastes.

Līdz ar amatiem domē Kalniņš pērn deklarējis arī Latvijas izpilddirektoru asociācijas valdes priekšsēdētāja un Vecumnieku kooperatīvās krājaizdevu sabiedrības valdes locekļa amatus. Pagājušajā gadā viņš kļuvis arī par Zemgales plānošanas reģiona Attīstības padomes dalībnieku. Krājaizdevu sabiedrībā viņam pieder desmit kapitāldaļas 142 eiro vērtībā, tāpat Kalniņš ir kooperatīvās sabiedrības "Arāji" akciju 6195 eiro vērtībā īpašnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)