Banner 980x90

Vecumnieku novada iedzīvotājus aicina iesaistīties tūrisma attīstības stratēģijas izstrādē

Jelgava, 28.marts, LETA. Gatavojot Vecumnieku novada tūrisma attīstības stratēģiju 2018.-2022.gadam, pašvaldība aicina iedzīvotājus piedalīties procesā, aizpildot aptaujas anketu par tūrismu novadā, aģentūra LETA uzzināja novadā.

Anketa sagatavota, lai noskaidrotu respondentu viedokli par tūrisma pakalpojumu pieejamību Vecumnieku novadā. Respondenti aicināti atbildēt, kādiem tūrisma veidiem dod priekšroku Vecumnieku novadā vai ārpus tā, kādu izklaides vietu pietrūkst novadā. Tāpat pašvaldība aicina ziņot par objektiem, kuriem, iespējams, nepieciešama sakārtošana. Stratēģijas izstrādātāji ir ieinteresēti zināt arī, kas varētu būt novada suvenīrs.

Anketu, kas pieejama pašvaldības mājaslapā, iespējams aizpildīt līdz 9.aprīlim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)