Banner 980x90

Vecumnieku novadā sabraukts uz ceļa gulošs cilvēks

Rīga, 29.aug., LETA. Vakar Vecumnieku novadā sabraukts vīrietis, kurš gulējis uz ceļa, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Traģiskais negadījums noticis ap plkst.21.30 uz ceļa Ķekava-Skaistkalne Vecumnieku novada Bārbeles pagastā, kad 1979.gadā dzimušais, vadot automašīnu "Volkswagen Tiguan", uzbraucis uz ceļa braucamās daļas gulošam 1986.gadā dzimušajam, kurš notikuma vietā gājis bojā. Ceļa posms traģēdijas vietā nav bijis apgaismots.

Par notikušo sākts kriminālprocess, nozīmētas ekspertīzes un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Sietniece atgādināja, ka, iestājoties tumsai, gājējiem jālieto atstarotāji, lai autovadītāji viņus varētu laicīgāk pamanīt.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi. Visvairāk avāriju noticis Rīgas reģionā - 34 -, kā arī Latgales reģionā, kur reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi. Avārijās cietuši deviņi cilvēki.

Pēdējā diennaktī ceļu satiksmes jomā sastādīti 432 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 164 par ātruma pārsniegšanu, 11 par braukšanu alkohola reibumā un divi par agresīvo braukšanu. Četri no 11 dzērājšoferiem aizturēti Latgalē, vēl trīs - Rīgas reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)