Banner 980x90

Zemgalē slimnīcā nonāk grāvī iekritis vīrietis

Mediķi slimnīcā vakar nogādājuši kādu vīrieti, kuram iestājusies ķermeņa atdzišana pēc mitināšanās automašīnā, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Kāds 53 gadus vecs vīrietis Rīgā vairākas dienas pēc ģimenes konflikta ir mitinājies mašīnā. Lietojot alkoholu, viņš nav pamanījis, ka mašīna ir atdzisusi, un tā rezultātā viņam iestājusies vidēji smaga ķermeņa atdzišana.

Zemgalē vidēji smaga ķermeņa atdzišana konstatēta 61 gadu vecam vīrietim, kurš, būdams alkohola reibumā, iekritis ar ūdeni pildītā grāvī. Lai gan viņu blakus esošais vīrietis izvilcis no ūdens, viņam iestājusies ķermeņa atdzišana. Rīgā 57 gadus veca sieviete ilgāku laiku nogulējusi sniegā pēc veselības stāvokļa pasliktināšanās. Viņa ar vidēji smagu ķermeņa atdzišanu nogādāta slimnīcā.

Ar apsaldējumiem slimnīcā nogādāti divi 45 un 50 gadus veci vīrieši. Viens no viņiem, būdams stiprā alkohola reibumā, gulējis uz ielas un guvis abu pēdu apsaldējumus, bet otrs vīrietis vairākas stundas nogulējis sniegā, arī būdams alkohola reibumā. Viņš guvis abu plaukstu apsaldējumus.

Savukārt ar traumām, kas gūtas uz slidenām ietvēm Rīgā, slimnīcā nogādāti astoņi cilvēki. Viens cietušais ir 12 gadus vecs zēns, kurš krītot savainojis galvu. Pārējās ir sievietes vecumā no 19 līdz 79 gadiem, kuras, pakrītot uz slidenas ietves, guvušas kāju lūzumus un galvas traumas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)