Banner 980x90

10 radošas, maciņam draudzīgas idejas, kā pārsteigt mīļoto Valentīndienā

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Tuvojoties Valentīndienai, daudzi sāk domāt par to, kā iepriecināt un pārsteigt mīļoto. Labā ziņa visiem, kuri vēlas pasniegt ko īpašu, neiztērējot veselu bagātību – dāvanām nav jābūt dārgām, lai tās būtu īpašas un atmiņā paliekošas, ir nepieciešams tikai mazliet radošuma un skaists rezultāts garantēts. Turpinājumā dažas idejas, kas īstenojamas bez liela līdzekļu ieguldījuma. 

Dāvanu kuponi 
Viena no oriģinālākajām, mīļākajām un maciņam draudzīgajām dāvanām ir paša sagatavoti dāvanu kuponi – tajos vari rakstīt visu, kas vien ienāk prātā, visu, kas iepriecinātu mīļoto, un visu, ko esi gatavs darīt otra cilvēka labā. Piemēram, sarakstā var būt brokastis gultā, brīvdiena no mājas uzkopšanas darbiem, masāža u.c. praktiski veidi, kā parādīt mīlestību. 

Vienādas rokassprādzes
Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Ja abi esat rotaslietu cienītāji, par labu Valentīndienas dāvanu var kļūt vienādas aproces. Tās var papildināt ar kādu gravējumu vai īpašu, simbolisku elementu, kas jums abiem ir nozīmīgs. 

Biļetes uz pasākumu
Biļetes uz basketbola spēli vai hokeja maču, teātri, koncertu vai kino – viss atkarīgs no mīļotā gaumes un Tavām iespējām! Atceries –  izvēlētajam pasākumam jābūt otra cilvēka interesēm atbilstošam. Ņem to vērā arī, izvēloties biļešu skaitu. 

T-krekls, krūze, spilvendrāna ar īpašu apdruku
Apdrukātas lietas – T-krekli, priekšauti, krūzes, spilvendrānas utt. – joprojām ir modē, tādēļ tā ir vienkārši īstenojama iecere. Izdomā tekstu, kā arī vizuālo noformējumu un uzbur oriģinālu dāvanu savam mīļotajam. 

Galda spēle 
Ja jums patīk pavadīt laiku, kopīgi spēlējot galda spēles, tad mīlestības svētki ir īstais laiks iepriecināt ar kādu interesantu spēli, ko izmēģināt garajos ziemas vakaros. Ja gribas ko oriģinālu un neredzētu, spēli vari pagatavot pats (daudz un dažādas idejas atrodamas internetā) vai uzticēt to izgatavot kādam citam. 

Randiņš 
Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Ja dzīvojat kopā un ikdiena ienesusi korekcijas jūsu attiecību romantiskajā plaknē, tad randiņa noorganizēšana ir vislabākais lēmums. Aizvediet bērnus pie vecvecākiem vai uzticiet auklei, paši saposieties un dodieties laukā no mājas – uz īstu randiņu, tādu kā attiecību iesākumā. Jūs to noteikti esat pelnījuši!

Paštaisīta apsveikuma kartīte
Dāvanai nav jābūt dārgai, lai tā būtu īpaša. Paštaisīta apsveikuma kartīte tam ir lielisks pierādījums. Ierosmei atkal palīgā nāks internets – ideju ir tik daudz, ka atliks tikai izvēlēties īsto, ko realizēt. Sirsnīga kartīte kombinācijā ar mīļuma pilnu tekstu (vai varbūt paša sacerētām dzejas rindām?!) liks mīļotā cilvēka sirdij pukstēt straujāk. Un tāds taču arī ir mērķis, vai ne?

Pašcepta kūka vai cepumi
Ja esi puslīdz drošs par savām kulinārijas prasmēm, vari uzcept cepumus, kūku vai pagatavot kādu citu garšīgu ēdienu. Īpaši apņēmīgie var pārsteigt ne tikai ar desertu vien, bet ar romantiskām vakariņām, pasniedzot divus un vairāk ēdienu. Protams, ēdiens nav vienīgā svarīgā romantisko vakariņu sastāvdaļa – tik pat būtisks ir arī galda un telpas noformējums, kā arī apgaismojums. 

99 iemesli, kādēļ es Tevi mīlu
Lai arī saka, ka mīlestībai iemeslus nevajag, tomēr dāvana, kas atbild uz šo jautājumu, būs īpaši romantisks žests. Sagatavo lapiņas, uzraksti uz tām iemeslus, kādēļ Tev otrs cilvēks šķiet īpašs, un saliec tās skaisti noformētā kastītē, burciņā vai citā traukā. Klāt vari pievienot arī kādu saldu pārsteigumu. Protams, iemesliem obligāti nav jābūt 99, taču, jo vairāk spēsi izdomāt, jo lielāks prieks būs dāvanas saņēmējam. 

Slepeni pārsteigumi
Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Ja vēlies attiecībām piešķilt īpaši romantisku dzirksti, vari mīļotajam cilvēkam rakstīt romantiskas vēstules (vēlams, ar roku) un slepeni tās atstāt plānotājā, somā, mēteļa kabatā, zem spilvena un citur. Vēstulēs var izteikt savu mīlestību, paust uzmundrinājumu un atbalstu. Tāpat tām var pievienot biļetes uz koncertu, dāvanu kartes vai ko citu, kas otram cilvēkam liktu justies īpašam un novērtētam. Turklāt apmainīšanos ar slepenām vēstulēm vai zīmītēm var īstenot ne tikai romantiskākajā mēnesī, bet visu gadu. 

Ja tomēr gribas ko lielāku…
Izpētot sarakstu, saproti, ka tomēr vēlies uzdāvināt ko lielāku par īpašām emocijām, taču tam nepietiek līdzekļu? Viena no opcijām ir ātrie kredīti, ko šobrīd salīdzinoši vienkārši iespējams noformēt internetā. Ātrie kredīti pieejami dažādos apmēros uz īsākiem un garākiem termiņiem – piedāvājums ir tik plašs, ka piemērotu variantu var atrast teju katrs aizņemties gribētājs. Jāpatur tikai prātā, ka ātrie kredīti ir atbildība, tādēļ lēmumam par aizdevuma noformēšanu jābūt īpaši pārdomātam. Pirms aizpildi pieteikumu, izvērtē ne tikai kredīta lietderību, bet arī savas iespējas to atmaksāt līgumā noteiktajā laikā. Ja esi drošs par savām iespējām, ātrie kredīti var būs Tev noderīgi, lai sagādātu mīļotajam īpašu pārsteigumu. Iepazīsties ar līguma nosacījumiem un noformē kredītu, neizejot no mājām.

Valentīndiena – brīdis, kad parādīt rūpes un mīlestību. Tomēr, lai to izdarītu, nebūt nav jāiztērē kaudze naudas – dažkārt šķietami mazas, taču no sirds radītas un pasniegtas lietas iepriecina visvairāk!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)