Banner 980x90

Āboltiņa redz sev vietu kā jaunā "Vienotības" vadītāja padomdevējai

Solvita Āboltiņa/ Foto no video
Solvita Āboltiņa/ Foto no video
"Vienotības" aizejošā līdere Solvita Āboltiņa savu vietu redz partijas valdē, kur viņa varētu būt kā jaunā vadītāja padomdevēja.

Āboltiņa LTV "Rīta panorāmā" pauda viedokli, ka jaunajam vadītājam trūks partijas vadītāja pieredzes, tāpēc viņas padomi varētu būt noderīgi.

Abus "Vienotības" priekšsēdētāja amata kandidātus Āboltiņa vērtēja kā cienījamus un līdzvērtīgus, lai arī ļoti dažādus. Viņa atteicās atbildēt, vai balsos par Edvardu Smiltēnu, jo katram partijā esot jāpieņem savs lēmums par labāko kandidātu.

Āboltiņa atzina, ka "Vienotība" ir "pietiekami sarežģītā situācijā". Viņa uz lietām skatoties šādi - ja ir problēma, tā ir jārisina, sekojoši Āboltiņa domā, ka ar darbu "Vienotības" zemo reitingu problēmu var atrisināt. Problēma gan partijā, gan Latvijā kopumā esot tā, ka cilvēki bieži teorētiski spriež, ka kādam problēma ir jārisina, bet paši nav gatavi to darīt.

Politiķe uzsvēra, ka partijas priekšsēdētāja amata kandidātiem priekšā ir būtisks uzdevums, pierādīt, ka "Vienotībai" ir tiesības palikt uz politiskās skatuves. Tāpat esot būtiski, lai zaudējušais kandidāts noliktu malā savas ambīcijas un iekļautos komandā, nešķeļot partiju.

Āboltiņa atteicās vērtēt pašreizējo partijas ģenerālsekretāru Arti Kamparu, norādot, ka ģenerālsekretāru izvēlēsies jaunais partijas vadītājs un valde.

Plašāk skatieties LTV Ziņu dienesta sagatavotajā video sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)