Banner 980x90

Aizauguma likvidēšanai Mūsā un Mēmelē izsludinās atkārtotu iepirkumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas novada pašvaldība pārtraukusi iepirkumu par augu likvidēšanas darbiem Mūsā un Mēmelē un tuvākajā laikā plāno izsludināt atkārtotu iepirkumu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldības Iepirkumu komisija informē, ka ir saņemti divu ieinteresēto piegādātāju jautājumi un, izskatot iesniegtos jautājumus, komisija konstatējusi, ka izsludinātā iepirkuma dokumentācijā nepieciešams veikt būtiskas izmaiņas.

Bauskas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova aģentūru LETA informēja, ka iepirkums tiks sludināts atkārtoti.

"Aizaugumus plānots tīrīt atpūtas zonās pie upēm Bauskā, Mežotnē, Gailīšu, Ceraukstes un Vecsaules pagastā. Iztīrītās platības atkarīgas no uzņēmēju piedāvātās cenas. Provizoriski plānots iztīrīt ap 30 hektāriem, bet precīzu apjomu varēs redzēt pēc iepirkuma," skaidro Gorškova.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Bauskas novada pašvaldība plāno attīrīt no augiem Mūsu un Mēmeli.

Konkursa uzvarētājam būs jālikvidē upju aizaugums, nopļautie augi jāizstumj krastā un jāsakrauj kaudzēs. Pļaušanas dziļums - maksimāli tuvāk gultnei, noteikusi pašvaldība.

Darbi būs jāpaveic ne ilgāk kā 60 dienās pēc līguma noslēgšanas ar pašvaldību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)