Banner 980x90

Apstiprina Kučinski, Slēdz Rīgas cirku, atrisina ķīlnieku krīzi

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA

Ceturtdien, 11.februārī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Policija Rīgā atrisinājusi ķīlnieku krīzi, kurā ķīlnieku lomā nonākuši trīs bērni

Policija, ceturtdien, 11.februārī Rīgā, Pļavniekos, atrisinājusi ķīlnieku krīzi, kurā ķīlnieku lomā bija nokļuvuši trīs bērni.

Riga24.lvRiga24.lv

Pērn palielinājies Valmieras muzeja apmeklētāju skaits

Pērn Valmieras muzeju apmeklējuši 96 504 apmeklētāji, kas ir gandrīz par 16 000 vairāk nekā 2014.gadā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Justīne Deičmane.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

BVKV un Kultūras ministrija nolemj slēgt Rīgas cirku

Būvniecības valsts kontroles birojs (turpmāk – Birojs) un Kultūras ministrija (KM) pēc atkārtotas Rīgas cirka apsekošanas ir pieņēmuši kopīgu lēmumu nekavējoties aizliegt ēkas ekspluatāciju.

Foto: Gatis Dieziņš/LETAFoto: Gatis Dieziņš/LETA

Saeima nosaka gāzes tirgus atvēršanas principus

Saeima ceturtdien, 11.februārī, galīgajā lasījumā pieņēma Enerģētikas likuma grozījumus, nosakot gāzes tirgus principus ikvienam tirgotājam, nosakot dabasgāzes tirgus principus, kā arī paredzot tiesības mājsaimniecībām izvēlēties gāzes piegādātāju. 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Saeima FKTK priekšsēdētāja amatā ieceļ Pēteru Putniņu

Saeima ceturtdien, 11.februārī, Pēteru Putniņu iecēla Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētāja amatā, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Saeimas preses dienestā.

Pēteris Putniņš/ Foto: Lita Krone/LETAPēteris Putniņš/ Foto: Lita Krone/LETA

Saeima apstiprina Kučinska valdību; pēc 11 gadu pārtraukuma ZZS iegūst premjera amatu

Saeima ceturtdien 11.februārī, apstiprināja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) politiķa Māra Kučinska veidoto valdību, kurā strādās līdzšinējie trīs koalīcijas partneri - ZZS, "Vienotība" un "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), taču vadošās pozīcijas no "Vienotības" ir pārņēmusi ZZS.

Foto: Ieva Lūka/ LETAFoto: Ieva Lūka/ LETA

Preiļu novada pašvaldības budžets šogad būs par 2,4% lielāks nekā pērn

Preiļu novada domes ārkārtas sēdē deputāti apstiprinājuši pašvaldības 2016.gada pamatbudžetu - ieņēmumos 8,49 miljoni eiro, izdevumos 8,87 miljoni eiro, kas ir par 208 000 eiro jeb 2,4% vairāk nekā pērn.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Gulbenes pašvaldība finansēs 11 neformālās izglītības programmas

Gulbenes novada dome nolēmusi piešķirt līdzfinansējumu 11 pieaugušo neformālās izglītības programmām, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Latgalei nepieciešams finansiāls atbalsts

Latgales reģiona ekonomiskās attīstības rādītāji salīdzinājumā ar pārējo Latviju joprojām atpaliek. 

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Pagājušajā gadā par trešdaļu pieaudzis ar narkotikām saistīto noziegumu skaits

Pagājušajā gadā Valsts policija reģistrējusi 3613 ar narkotikām saistītus noziegumus, kas ir par 817 noziegumiem vairāk nekā gadu iepriekš, liecina Valsts policijas informācija.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Balsojums par jauno Beverīnas novada domes priekšsēdētāju beidzas bez rezultāta

Ceturtdien, 11.februārī Beverīnas novada domē sasauktā ārkārtas sēde, kurā no amata bija plānots atbrīvot tās priekšsēdētāju Sandri Brālēnu ("Beverīnas spēks"), beigusies bez rezultātiem, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja no Beverīnas novada pašvaldības ieraksta mikribloga vietnē "Twitter".

Foto: Twitter.com/Beverīnas novadsFoto: Twitter.com/Beverīnas novads

Rēzeknes dome transporta iegādei un Olimpiskā centra būvniecībai aizņemsies 478 390 eiro

Lai realizētu projektu "Olimpiskā centra "Rēzekne" būvniecība" 2.kārtu Rēzeknes pilsētas dome aizņemsies 449 974 eiro, savukārt transporta iegādei paredzēts aizņemties 28416 eiro.

Foto: Rezekne.lvFoto: Rezekne.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)