Banner 980x90

Ar izstādes atklāšanu sāksies starptautiskais plenērs "Bauskas vasara 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Bauska24.lv
Ar izstādes atklāšanu Bauskas muzejā piektdien, 29.jūlijā, plkst.16.00 sāksies 13.starptautiskais plenērs "Bauskas vasara 2016", aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Šogad plenērā, kas ilgs līdz 16.augustam, piedalās viesi no Gruzijas, Lietuvas un Krievijas. Latviju pārstāv plenēra idejas aizsācēja māksliniece Aina Putniņa, kā arī vairāki Latvijā zināmi gleznotāji - Agnija Ģērmane, Madara Gulbis, Māris Upzars, Anita Holma, Elga Grīnvalde un citi.

Jau otro gadu izstāde tiek atklāta plenēra sākumā, gleznotāji izstāda līdzi atvestos darbus, ar kuriem prezentē sevi Bauskā, informēja Bauskas muzeja vecākā speciāliste Līga Grosbarde.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)