Banner 980x90

Ar pirmo reizi neizdodas atrast jaunu Vecsaules pamatskolas direktoru 

Foto: Bauska24.lv
Foto: Bauska24.lv
Bauskas novada pašvaldībai neizdevās atrast jaunu direktoru Vecsaules pamatskolai, līdz ar to pašvaldība izsludinājusi atkārtotu konkursu, liecina publikācija "Latvijas Vēstnesī".

Bauskas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova aģentūru LETA informēja, ka pirmajā konkursā direktora amatam netika saņemts neviens pieteikums.

No pretendentiem tiek sagaidīta atbilstoša izglītība, vismaz triju gadu pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, valsts valodas prasmes augstākajā līmenī un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas prasmes profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, izglītības jomu regulējošo normatīvo aktu pārzināšana, pieredze iestādes finanšu līdzekļu plānošanā un izlietošanā. Tāpat direktora amatam tiek meklēts cilvēks ar labām datora lietošanas, komunikācijas un saskarsmes prasmēm, labām analītiskām spējām, precizitāti un augstu atbildības izjūtu.

Motivētu pieteikumu, CV, izglītību un papildu apmācību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī citus dokumentus, kas apliecina pretendentam izvirzīto prasību izpildi, pretendenta sagatavoto redzējumu par skolas attīstību pretendenti var iesniegt līdz 17.augustam.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)