Banner 980x90

Atjaunota sabiedriskā transporta kustība maršrutos Aizkraukle-Kurmene un Rīga-Kurmene

Rīga, 21.apr., LETA. Ņemot vērā, ka piektdien, 20.aprīlī, atjaunota satiksme vietējās nozīmes grants autoceļa posmos Valle-Sietiņi-Kurmene un Sietiņi-Ozoliņi, ir atjaunota transporta kustība iepriekš uz laiku mainītajos maršrutos Aizkraukle-Kurmene un Rīga-Kurmene, informēja Autotransporta direkcijas pārstāvji.

Sabiedriskais transports maršrutā Nr.6128 Aizkraukle-Kurmene un Nr.7200 Rīga-Kurmene kursē kā ierasts.

Jau vēstīts, ka autoceļš iepriekš satiksmei tika slēgts, jo ceļa segums bija pārmitrināts.

Taču autovadītājiem ir jāņem vērā, ka šķīdoņa laikā braukšanas apstākļi būs apgrūtināti, iepriekš brīdināja VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" pārstāvji. Vairumā valsts autoceļu ar grants segumu ir ieviesti transporta masas ierobežojumi. Šajos ceļu posmos ir liegts pārvietoties transportam, kas smagāks par desmit tonnām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)