Banner 980x90

Atpūtas kompleksā "Rožmalas" norisināsies Bauskas un apkārtnes 2015.gada tūrisma sezonas noslēguma pasākums

Bauska24.lv
Bauska24.lv

Bauskas Tūrisma informācijas centrs (Bauskas TIC) 16.decembrī atpūtas kompleksā "Rožmalas" organizēs Bauskas un apkārtnes 2015.gada tūrisma sezonas noslēguma pasākumu, kurā Bauskas TIC iepazīstinās ar īstenotajām aktivitātēm un to rezultātiem, bet tūrisma objekti prezentēs statistikas datus un novērotās tūrisma attīstības tendences.

Kā pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Bauskas novada pašvaldībā,  šogad tiks atjaunota tradīcija un suminātas personas un iestādes, kuras aktīvi iesaistījušās Bauskas un apkārtnes tūrisma attīstībā, sekmējušas apkārtnes popularizēšanu, iniciējušas un aktīvi iesaistījušās dažādu tūrisma produktu attīstībā.

Pēc pasākuma būs iespēja iepazīties ar atpūtas kompleksu "Rožmalas".   

Dalībnieku reģistrācija līdz šī gada 14.decembrim plkst.10.00 sūtot pieteikumu uz e-pastu: tourinfo@bauska.lv  vai zvanot pa tālruni 63923797, 27746484.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)