Banner 980x90

Ātrais īstermiņa aizdevums Tavai ērtībai

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrie kredīti mūsdienās tiek uzskatīti par ātrāko un ērtāko veidu, lai bankas kontā iegūtu papildus naudu. Ātrā kredīta ātrums un ērtums skaidrojams ar to, ka tā ņēmējam nav nepieciešams kārtot dokumentus, turklāt aizdevuma saņemšanai nav nepieciešami ne galvotāji, ne ķīla, ne izziņas no darba vietas vai citi saistītie dokumenti, pēc kuriem vaicā bankās. Tas tāpēc, ka nebanku kredītiestāžu aizdevumi parasti ir salīdzinoši mazāki nekā banku sektorā izsniegtie kredīti.

Kopumā katram uzņēmumam, kas piedāvā saviem klientiem izsniegt ātros kredītus, tā saņemšanai ir līdzīga shēma:
- klients reģistrējas uzņēmuma tiešsaistes vietnē (parasti par reģistrāciju kredīta ņēmējam uzņēmumam caur bankas kontu ir jānosūta 0,01 eiro, lai kredītiestādes darbinieki varētu pārbaudīt konta esamību un aktivitāti);
- klients aizpilda anketu, sniedzot par sevi patiesu informāciju (norādot personas datus, kontaktinformāciju un bankas konta numuru);
- kredītiestāde izskata pieteikumu un lemj, vai veiks pārskaitījumu. Galvenais nosacījums, lai ātrais aizdevums tiktu saņemts, ir pozitīva kredītvēsture. Topošajam klientam nedrīkst būt citi iekavēti vai esoši kredītmaksājumi.

Pirms aizņemies – iepazīsties ar kredītiestāžu piedāvājumu
Latvijā ir ievērojams skaits uzņēmumu, kas piedāvā ātro kredītu pakalpojumus. Turklāt to piedāvājumā ir jaušamas atšķirības, ar kurām pirms aizņemšanā ir būtiski iepazīties, proti:
- kredīta pieejamā summa;
- atmaksas termiņš;
- procentu likme un citi kritēriji.

Ar šīm prasībām kredītu izsniedzējs var kontrolēt savu klientu loku, piemēram, to vecumu, esošas vai neesošas darba attiecības, ienākumu apjomu u.tml.

Ātrie kredīti ir paredzēti neplānotām un negaidītām situācijām, kad steidzami nepieciešami papildus līdzekļi, lai, piemēram, veiktu kādu maksājumu vai iegādātos preces un pakalpojumus. Izvēlēties ātros kredītus kā risinājumu, lai segtu citas parādsaistības, ir kļūda. Ātrais kredīts ir īstermiņa risinājums laikā, kad pietrūkst finanses kādam pirkumam. Tas lielākoties tiek izsniegts uz 30 dienām, turklāt pirms aizņemšanās ikvienam ir jāizvērtē sava līdzšinējā finanšu situācija un iespējas atmaksāt aizdevumu līgumā norādītajā termiņā.

Aizņemies atbildīgi!
Ir svarīgi aizņemties tādu summu, kas būtu atbilstoša ikmēneša ienākumiem, lai nerastos negaidītas problēmas tad, kad pienāk diena aizdevumu atmaksāt. Ātrie kredīti nav paredzēti ilgtermiņa finansiālu problēmu nokārtošanai, tāpēc pirms pieteikties kredītam apdomā savas iespējas to pēc tam atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)