Banner 980x90

Atrisināts jautājums par apkures pieslēgšanu Iecavas sporta namam

Rīga, 6.nov., LETA. Kopš pirmdienas Iecavas sporta namā tiek nodrošināta apkure, aģentūrai LETA apliecināja Iecavas novada domes priekšsēdētājs Aivars Mačeks (VL-TB/LNNK).

Domes pārstāvji šodien plāno apmeklēt sporta namu, taču jau vakar esot saņemta informācija, ka apkure ēkai pieslēgta. Iespējams, jau šodien sporta namā atsāksies Iecavas sporta skolas audzēkņu treniņi, taču tas atkarīgs no tā, vai telpas būs pietiekami siltas.

Mačeks stāstīja, ka atbilstoši līgumā noteiktajam būvnieki par siltumapgādes sistēmas izbūves kavēšanos tiks sodīti. Pašlaik viņš atteicās prognozēt soda apmēru, jo darbi objektā vēl nav noslēgušies.

Jau ziņots, ka ir iekavējusies apkures pieslēgšana Iecavas sporta namam, ko pašvaldība šogad iegādājusies no sporta un atpūtas kooperatīvās sabiedrības "Dartija". Par vienotās apkures sistēmas izveidi objektā domē spriests jau 2017.gadā, kad domes komiteju sēdēts skatīts jautājums par sporta nama iegādi, jo līdz šim sporta nams apkurināts ar malku. Darbiem objektā bijā jānoslēdzas oktobrī, taču tie iekavējušies.

Iecavas novada sporta skolas "Dartija" direktore Baiba Gāga aģentūrai LETA stāstīja, ka izglītības iestādes audzēkņi, pateicoties labiem laikapstākļiem, treniņus varējuši aizvadīt stadionā vai arī Iecavas vidusskolas sporta zālē. Daļu treniņu gan nācies saīsināt vai atcelt.

SIA "Iecavas siltums" valdes loceklis Juris Drizļionoks aģentūrai LETA pastāstīja, ka sporta namā strādā SIA "DGS" algotais apakšuzņēmums. Līgums par darbu veikšanu parakstīts augustā, un tā summa ir 40 890 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)