Banner 980x90

Autovadītājs pamatīgā reibumā mēģina piekukuļot policistus

Jelgava, 7.febr., LETA. Vakar Bauskas novadā aizturēts autovadītājs pamatīgā reibumā, kurš pēc automašīnas apturēšanas mēģinājis piekukuļot policijas darbiniekus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Vakar Bauskas iecirkņa policijas darbinieki, saņemot informāciju, par, iespējams, iereibušu autovadītāju, Bauskas novada Īslīces pagastā, ceļa Bauska-Gailīši-Lietuvas robeža posmā, apturēja automašīnu "Ford Focus", kuru vadīja 1966.gadā dzimušais. Pārbaudes laikā konstatēts, ka vīrietis ir 3,86 promiļu reibumā.

Lai netiktu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, autovadītājs mēģināja piekukuļot policistus, piedāvājot 50 eiro kukuli.

Pret autovadītāju sākts kriminālprocess par kukuļdošanu, kā arī noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Šogad Zemgales reģiona policisti aizturējuši trīs autovadītājus-kukuļdevējus.

Policija izsaka pateicību vērīgam iedzīvotājam, kurš ziņoja par likumpārkāpēju, kā arī lūdz citus iedzīvotājus nebūt vienaldzīgiem, un, pamanot likumpārkāpumu, nekavējoties par to informēt policiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)