Banner 980x90

Bārbeles skola svinēs 145 gadu jubileju 

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv
Sestdien, 23.jūlijā Bārbeles skola aicina bijušos absolventus, skolotājus, skolas darbiniekus uz Bārbeles skolas 145.dzimšanas dienas svinībām, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja Vecumnieku novada pašvaldībā.

Dalībnieku reģistrācija sāksies no plkst.17.00, savukārt plkst.18.00 gaidāms svinīgais svētku koncerts Aktu zālē (2.stāvā), bet no plkst.19.30 - saviesīgā daļa dzīvās mūzikas pavadībā.

Līdzi ņemam izcili labu noskaņojumu, deju kurpes, našķu groziņu un dalības maksu – 5 eiro.

Katru Bārbeles pamatskolas absolventu, bijušo darbinieku un pedagogu aicina sazināties ar saviem skolas biedriem, klasesbiedriem, kolēģiem, atcerēties viens par otru. 

Papildinformācija, zvanot pa tālruni 29297848 Dacei Penķei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)