Banner 980x90

Barikāžu aizstāvju atceres dienā Bauskā rekonstruēs uzbrukumu Iekšlietu ministrijas ēkai

Jelgava, 5.janv., LETA. 21.janvārī Bauskas kultūras centrā un laukumā pie Bauskas novada domes norisināsies barikāžu aizstāvju atceres dienai veltīti pasākumi, rekonstruējot uzbrukumu Iekšlietu ministrijai, aģentūru LETA informēja kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Lujāne.

Plkst.16 laukumā pie Bauskas novada domes gaidāmas uzrunas un barikāžu notikumu rekonstrukcija. Tajā tiks atainots uzbrukums Latvijas Iekšlietu ministrijas ēkai, kuru apsargāja arī Bauskas rajona milicijas darbinieki. Bauskas novada domes laukuma noformēšanā atceres pasākumā tiks izmantoti elementi, kas ļaus noprast barikāžu laika noskaņu - tiks izvietota smagā tehnika, iekurti ugunskuri, kā arī atskaņoti tā laika radio ieraksti.

Savukārt plkst.18 Bauskas kultūras centrā notiks latviešu rokgrupas "Līvi" koncerts.

Barikāžu aizstāvju atceres dienai veltītās norises ir Latvijas valsts simtgades svinību ieskaņa Bauskā. Šogad Bauskā un novadā gaidāmi dažādi simtgadei veltīti pasākumi - izstādes, koncerti, Latvijas valsts simtgades svinību notikumi, kā arī citi latviešu tautas un kultūras cildinoši projekti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)