Banner 980x90

Bauskā atklās vienoto klientu apkalpošanas centru

Rīga, 31.janv., LETA. 1.februarī Bauskā, Uzvaras ielā 1, tiks atklāts jauns valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs (VPVKAC), aģentūru LETA informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā.

Bauskas novada VPVKAC apmeklētāji varēs saņemt Lauku atbalsta dienesta, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pakalpojumus. Tāpat tur būs iespēja iegūt informāciju par pašvaldības un valsts pārvaldes iestāžu pakalpojumiem, kā arī e-pakalpojumiem.

Kopumā VPVKAC līdz šim atklāti 84 pašvaldībās, tostarp, septiņos reģionālās nozīmes attīstības centros.

VARAM norāda, ka kopumā visos VPVKAC laika posmā no 2018.gada janvāra līdz 2019.gada janvārim sniegti 88 230 pakalpojumi. Tai skaitā, vairāk nekā 18 000 konsultācijas par portāla "www.latvija.lv" pieejamo e-pakalpojumu izmantošanu.

Bauskas VPVKAC atklāšanā piedalīsies arī VARAM parlamentārais sekretārs Artūrs Toms Plešs (A/P!)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)