Banner 980x90

Bauskā izraudzīts higiēnas centra būvnieks 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Bauskā līdzās sociālajam dienestam tiks izbūvēts higiēnas centrs. Darbu veikšanai izraudzīta firma no Rīgas "FF". Bauskas novada domē tika rīkots iepirkums būvdarbu veikšanai.

No 12 pretendentiem, ņemot vērā zemākās cenas kritēriju, izraudzīta firma "FF", vēsta izdevums "Bauskas Dzīve". Par 191 245 eiro līdz nākamā gada vasarai celtniekiem jāizbūvē higiēnas centra ēka, pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv uzzināja.

Bauskas sociālā dienesta vadītāja Iveta Kubliņa portālam pastāstīja, ka, izpētot dienesta galvenajai mājai līdzās esošo ēku Rūpniecības ielā, secināts, ka tā ir ļoti bēdīgā stāvoklī. Būvējot higiēnas centru, no esošās ēkas kaut ko izmantos minimāli.

Centrā paredzētas telpas, kur iekārtos dušas. Būs atsevišķa istaba ar veļas mazgājamo iekārtu, neliela virtuve. Tāpat izbūvēs nodarbību telpu sociālo prasmju apguvei. Tās galvenie izmantotāji būs personas ar funkcionāliem traucējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)