Banner 980x90

Bauska novadā autovadītājs nāvējoši notriec gājēju un pamet notikuma vietu

Rīga, 20.aug., LETA. Pirmdienas vakarā kāds autovadītājs Bauskas novadā nāvējoši notriecis gājēju un pametis negadījuma vietu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Negadījums noticis plkst.21.30 Bauskas novada Ceraukstes pagastā, uz ceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža. Pagaidām nenoskaidrots transportlīdzeklis uzbraucis 1976.gadā dzimušam vīrietim un aizbraucis no notikuma vietas. Gājējs no gūtajām traumām miris notikuma vietā.

Policija skaidro transportlīdzekļa vadītāju. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, avārijā, iespējams, iesaistīta automašīna "Renault Master".

Policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruni 63004200, 63004202 vai 110.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 22 cilvēki, bet vēl viens gājis bojā. Traģiskā avārija ar vienu bojāgājušo notikusi Zemgalē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)