Banner 980x90

"Bauskas alus" bezalkoholisko dzērienu pārdošanas apmērs astoņos mēnešos audzis par 16%

Rīga, 26.sept., LETA. Alus darītavas "Bauskas alus" saražoto bezalkoholisko dzērienu pārdošanas apmērs šogad astoņos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, audzis par 16%, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Kompānijā norādīja, ka "Bauskas alus" darītava ražo astoņas dažādas alus šķirnes un piecu veidu bezalkoholiskos dzērienus, tostarp šogad patērētāji visvairāk no bezalkoholiskajiem dzērieniem iecienījuši "Kvasu", kura pārdošanas apmērs astoņos mēnešos kāpis par 48%. Vienlaikus "Bauskas alus" iesala dzērienu pārdošanas apmērs šogad astoņos mēnešos, salīdzinot ar 2017.gada astoņiem mēnešiem, kāpis par 7%.

"Bauskas alus" valdes loceklis Vladimirs Barskovs atzina, ka šogad Latvijā laika apstākļi bija labvēlīgi ne tikai alus darītājiem, bet arī bezalkoholisko dzērienu ražotājiem.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ak "Bauskas alus" 2017.gadā strādāja ar 5,226 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 29,2% - līdz 635 635 eiro.

"Bauskas alus" ir reģistrēts 1999.gadā, un tā pamatkapitāls ir 786 996 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Latvijā reģistrētā kompānija "BA Holdings". "Bauskas alus" ražo alu, bezalkoholiskos iesala dzērienus "Veselība", "Porteris", tējas sēnes dzērienu "Dr. Kombucha" un dabīgi raudzētu kvasu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)