Banner 980x90

"Bauskas alus" pērn par 1,4% palielinājis alus pārdošanas apmērus

Rīga, 17.janv., LETA. Alus darītavas "Bauskas alus" alus pārdošanas apmērs pagājušajā gadā ir palielinājies par 1,4% salīdzinājumā ar 2016.gadu, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Kompānijā, atsevišķi izdalot pircēju iecienītākās alus šķirnes, norādīja, ka alus "Bauskas gaišais" 0,5 litru iepakojumā pārdošanas apmērs pērn ir palielinājies par 10%, savukārt alus "Bauskas tumšais Premium" 0,5 litru iepakojumā pārdošanas apmērs ir palielinājies pa 31% salīdzinājumā ar 2016. gada rādītājiem.

"Bauskas alus" valdes loceklis Vladimirs Barskovs sacīja, ka 2017. gads alus darītavai "Bauskas alus" bija veiksmīgs. "Arī 2017. gadā neesam apstājušies pie sasniegtā, domājam par jaunām alus šķirnēm, lai piedāvātu alus cienītājiem jaunas garšas. Tāpēc 2017. gada nogalē uzsākām ražot jaunu "premium" gaišo alu "Latvijas 100", pie kura strādājām jau vairākus mēnešus, atlasot un izmēģinot dažādus apiņu un iesalu veidus, lai izveidotu īpašu recepti par godu Latvijas dzimšanas dienai," pastāstīja Barskovs.

"Bauskas alus" pārstāvji arī informēja, ka kompānijas ražoto bezalkoholisko dzērienu pārdošanas apmērs 2017.gadā ir audzis par 4,9% salīdzinājumā ar gadu iepriekš.

"Bauskas alus" komercdirektore Daiga Solzemniece atgādināja, ka pērn alus darītava sāka ražot tējas sēnes dzērienu "Dr. Kombucha karkade" ar sarkanās tējas garšu. "Līdz šim bija ierasts, ka tējas sēnes dzērienu gatavo mājās, bet mēs esam pirmie Baltijā, kas šo produktu ražo rūpnieciski, tāpēc esam gandarīti, ka tējas sēnes dzēriena "Dr. Kombucha" un tējas sēnes dzēriena "Dr. Kombucha karkade" pārdošanas apjomi dekalitros ir palielinājušies par 60%, salīdzinot ar 2016.gadu," sacīja Solzemniece.

Alus darītavas pārstāvji arī informēja, ka 2017.gadā "Bauskas alus" ražotnes attīstībā ir investējis 620 000 eiro.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Bauskas alus" 2016.gadā strādāja ar 5,018 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 11,6% - līdz 492 076 eiro.

"Bauskas alus" ir reģistrēts 1999.gadā, un tā pamatkapitāls ir 786 996 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Latvijā reģistrētā kompānija "BA Holdings". "Bauskas alus" ražo alu, bezalkoholiskos iesala dzērienus "Veselība", "Porteris", tējas sēnes dzērienu "Dr. Kombucha" un dabīgi raudzētu kvasu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)