Banner 980x90

Bauskas iedzīvotāji pozitīvi noskaņoti gājēju tilta būvniecībai

17.augustā Bauskas novada pašvaldībā notikušajā gājēju tilta pār Mūsas upi būvniecības publiskās apspriešanas sanāksmē bija ieradušies 13 interesenti, kuri ieceres īstenošanu pārsvarā uztver pozitīvi un atbalstoši, bet interesējušies par objekta drošību un pieejamību.

Kā aģentūru LETA informēja novada pārstāve Andra Matuļenko, tikšanās laikā klātesošie tika iepazīstināti ar jaunbūvējamā tilta projektu un varēja aplūkot tā vizualizācijas.

"Kopumā publiskās apspriešanas sanāksme notika pozitīvā un atbalstošā gaisotnē. Klātesošie Bērzkalnu iedzīvotāji ļoti pozitīvi novērtēja pašvaldības ieceri jaunā tiltiņa izbūvē. Iedzīvotājus interesēja, vai projektētājs ir ņēmis vērā tiltiņa applūšanas iespējas, kā uz tilta varēs nokļūt iedzīvotāji ar īpašām vajadzībām un māmiņas ar bērnu ratiņiem," skaidroja pašvaldības pārstāve.

Publiskās apspriešanas gaitā, izmantojot anketas, līdz 18.augustam savu viedokli pauduši ap 100 Bauskas novada iedzīvotāju, informēja Matuļenko.

Kā ziņots, gājēju tilta pār Mūsas upi būvniecības publiskās apspriešanas termiņš ir no 3. līdz 24.augustam un apspriešana norit SIA "BT projekts" izstrādātajam tehniskajam projektam. Par šādas apspriešanas nepieciešamību Bauskas novada dome nolēmusi šā gada 26.jūnijā.

Ar gājēju tilta pār Mūsas upi tehniskā projekta dokumentāciju publiskās apspriešanas laikā iespējams iepazīties Bauskas novada domē, kā arī Bauskas novada pašvaldības mājaslapā "bauska.lv". Aptaujas lapas viedokļa paušanai iespējams saņemt un iesniegt Bauskas novada domes Klientu apkalpošanas centrā, Bauskā, Uzvaras ielā 1.

Aptaujas lapas pieejamas arī pašvaldības mājaslapā un, ar drošu elektronisko parakstu parakstītas, iespējams iesniegt arī elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi "dome@bauska.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)