Banner 980x90

Bauskas iedzīvotāji pozitīvi vērtē jauno gājēju tiltiņu pār Mūsu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Iedzīvotāji pozitīvi vērtē iecerēto gājēja tilta pār Mūsu Bauskā būvi.

Augustā Bauskas novadā tika rīkota publiskā apspriešana, kurā lūdza iedzīvotājus izteikties par firmas "BT Projekts" izstrādāto infrastruktūras objekta projektu, uzzināja pilsētas informācijas portāls Bauska24.lv izdevumā Bauskas Dzīve.

Pašvaldībā saņemtas 117 iedzīvotāju aptaujas lapas. Gandrīz visās no tām pausts atbalsts gājēju tilta pār Mūsu būvniecībai. Pozitīvi šī vēlme novērtēta arī publiskās apspriešanas sanāksmē, kas notika 17.augustā. Iedzīvotāji uzskata, ka pašreizējais gājēju tilts nav drošs upes šķērsošanai, it sevišķi skolēniem un gados vecākiem cilvēkiem. Tilts pilnībā nav izmantojams iedzīvotājiem ar bērnu ratiņiem un personām ar invaliditāti, kuri pārvietojas ratiņkrēslā.
 
Vides un attīstības komitejas sēdē otrdien, 13.oktobrī, paredzēts izskatīt lēmuma projektu, kas apstiprinātu publiskajā apspriešanā pausto iedzīvotāju atbalstu gājēju tilta pār Mūsu būvniecībai. Vēlreiz šo sagatavoto lēmuma projektu paredzēts skatīt finanšu komitejas sēdē. Ja iecere saņems atbalstu arī 29. oktobra novada domes sēdē, pašvaldības iepirkumu nodaļai dos uzdevumu veikt iepirkuma procedūru gājēju tilta pār Mūsu būvdarbiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)