Banner 980x90

Bauskas novada Goda rakstus saņems vairāki pašdarbnieku kolektīvi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas novada domes deputāti aprīļa domes sēdē lēmuši piešķirt Bauskas novada pašvaldības apbalvojumu "Goda raksts" vairākiem pašdarbnieku kolektīviem un to vadītājiem, aģentūra LETA uzzināja domē.

Apbalvojumu saņems pašvaldības iestādes "Bauskas Kultūras centrs" tautas deju ansamblis "Jandāls" par ilggadēju un augstvērtīgu dejas mākslas sniegumu, sekmējot dejas novērtēšanu vietējā, nacionālā un starptautiskā līmenī. Tāpat ansamblim piešķirta naudas balva 1000 eiro apmērā.

Goda rakstu saņems arī "Jandāla" vadītāja Tamāra Ļisovcova un koncertmeistare Silvija Geiba.

700 eiro naudas balvu un Goda rakstu nolemts piešķirt arī Codes pagasta amatierteātrim "Spēlētprieks" par ilggadēju aktīvu kultūras dzīves bagātināšanu un novada atpazīstamības veicināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)