Banner 980x90

Bauskas novada pašvaldība atkārtoti izsludinājusi konkursu Īslīces vidusskolas direktora amatam

Bauskas novada pašvaldība atkārtoti izsludinājusi konkursu Īslīces vidusskolas direktora amatam, kas kļuvis vakants pēc tam, kad jūnija sākumā domes ārkārtas sēdē no amata atbrīvota direktore Inese Rīna.

Kā aģentūrai LETA skaidroja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova, konkurss izsludināts atkārtoti, jo pirmajā reizē bija saņemts tikai viena pretendenta pieteikums un pašvaldībai nebija, no kā izvēlēties un salīdzināt.

Publikācija "Latvijas Vēstnesī" liecina, ka no pretendentiem tiek sagaidīta atbilstoša izglītība, vismaz triju gadu pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, valsts valodas prasmes augstākajā līmenī un vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas prasmes profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā. Nākamajam skolas direktoram jāpārzina izglītības darbību regulējošie normatīvie akti, tāpat jābūt pieredzei iestādes finanšu līdzekļu plānošanā un izlietošanā. Pašvaldība pieprasa arī labas datora lietošanas prasmes, komunikācijas un saskarsmes prasmes, analītiskās spējas, precizitāti un augstu atbildības izjūtu.

Pieteikumu, CV, izglītību un papildu apmācību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī citus dokumentus, kas apliecina pretendentam izvirzīto prasību izpildi, pretendenta sagatavoto aprakstu - redzējumu par skolas attīstību - pretendenti var iesniegt līdz 26.jūlija plkst.16 Bauskas novada administrācijas Klientu apkalpošanas centrā, Uzvaras ielā 1, Bauskā. Pieteikumu var nosūtīt arī pa pastu: Bauskas novada pašvaldība, Uzvaras iela 1, Bauska, Bauskas novads, LV-3901.

Ar amata konkursa nolikumu var iepazīties Bauskas novada pašvaldības mājaslapā.

Kā vēstīts, jūnija sākumā Bauskas novada domes ārkārtas domes sēdē no amata atbrīvota Īslīces vidusskolas direktore Rīna, kura šajā amatā nostrādāja vien nepilnu gadu.

Darba attiecības izbeigtas, abām pusēm vienojoties, liecina domes lēmums.

"Tas ir direktores lēmums, ir panākta abpusēja vienošanās. Direktore savus pienākumus pildīs līdz 15.jūnijam," toreiz skaidroja Gorškova.

Rīna amatā apstiprināta pagājušā gada 30.jūlijā un pienākumus sāka pildīt 11.augustā, liecina domes lēmumu arhīvs.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)