Banner 980x90

Bauskas novada pašvaldība remontēs Rītausmu doktorātu un novada Sociālo dienestu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas novada pašvaldība paredzējusi 7261 eiro Rītausmu doktorāta remontdarbiem, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Gorškova. Vēl 2063 eiro paredzēts tērēt novada Sociālā dienesta telpu pārbūvei.

"Rītausmu doktorātā plānots remontēt augšējā stāva koridoru, bijušo zobārstniecības kabinetu un trepju telpā mainīt grīdas. Lai būvniecība iespējami mazāk traucētu pacientiem, celtnieki tikušies ar medicīnas darbiniekiem un vienojušies par laikiem, kuros labāk strādāt. Pagājušajā gadā doktorātā ir remontētas tualetes, tāpēc prakse, kā organizēt darbu būvniecības laikā, jau ir," skaidro Īslīces pagasta pārvaldes vadītājs Jānis Barans.

Papildus pagastā ir vēl viens doktorāts Bērzu ciemā, kur iedzīvotāji arī var vērsties pēc medicīniskās palīdzības. Plānots, ka iedzīvotājiem un mediķiem ar neērtībām būs jāsadzīvo vien mēnesis.

Darbus Īslīces pagastā veiks SIA "LL Namejs".

Savukārt Sociālajā dienestā Bauskā SIA "Kvintets M" darbinieki uz pusēm pārdalīs bijušo datorklasi, lai izveidotu divus atsevišķus kabinetus, ergoterapeita kabinetā veiks kosmētisko remontu un remontēs dušu. Celtniecības darbi neietekmēs klientu iespējas saņemt pakalpojumus, informē Sociālā dienesta vadītāja Iveta Kubliņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)