Banner 980x90

Bauskas novada pašvaldības apbalvojumus saņems sešas personas

Jelgava, 27.okt., LETA. Bauskas novada pašvaldības apbalvojumus pirms valsts svētkiem saņems sešas personas, lēmuši novada domes deputāti.

Apbalvojumu "Mūža ieguldījums" saņems SIA "Zemgales Mutes veselības centrs" valdes locekle Mirdza Lazda par mūža ieguldījumu veselības veicināšanā Bauskas novadā, sabiedrisko darbību un saistībā ar nozīmīgu dzīves jubileju. Lazdu apbalvojumam pieteikusi iedzīvotāju grupa.

Pēc Brunavas pagasta pārvaldes un Bauskas kultūras centra ierosinājumu apbalvojumu nolemts piešķirt arī mūziķim Ivaram Žindulim par ilggadēju radošu darbu mūzikā un novada vārda popularizēšanu Latvijā.

Savukārt pašvaldības Goda rakstu saņems četri cilvēki.

Bauskas Mūzikas skolas skolotājai Dzintrai Vēverei apbalvojums piešķirts par ilggadēju pašaizliedzīgu, apzinīgu mācību darbu, bet izglītības iestādes direktora vietniecei izglītības darbā Initai Iderei-Bankavai - par ilggadēju profesionālu pedagoģisko un organizatorisko darbu. Abas skolas darbinieces tiks apbalvotas pēc kolēģu pieteikuma.

Pēc Īslīces pagasta pārvaldes ierosinājuma un par veiksmīgu, radošu un ilggadēju ieguldījumu vokālās mākslas popularizēšanā Bauskas novadā Goda rakstu nolemts piešķirt arī biedrības "Aprīļa pilieni" vokālajai pedagoģei Nijolei Berezinai.

Savukārt Codes pagasta ārsta palīdzei Anitai Hiršfeldei apbalvojumu pasniegs par ilggadēju un nesavtīgu darbu veselības veicināšanā un saistībā ar nozīmīgu dzīves jubileju. Pieteikuma iesniedzējs - Codes pagasta pārvalde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)