Banner 980x90

Bauskas pašvaldība Brīvības bulvāra rekonstrukcijai aizņemsies 253 149 eiro

Jelgava, 2.maijs, LETA. Bauskas novada pašvaldība Brīvības bulvāra rekonstrukcijai aizņemsies 253 149 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Projekta kopējās izmaksas 2018.gadā ir 463 149 eiro. Ņemot vērā, ka ieceres īstenošanai no Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) ir iespējams saņemt avansu 210 000 eiro apmērā, projekta priekšfinansēšanai un līdzfinansējuma daļas nodrošināšanai nepieciešams aizņēmums 253 149 eiro.

Lai projektu realizētu, nolemts trūkstošo summu aizņemties Valsts kasē uz 20 gadiem.

Jau vēstīts, ka aprīlī Bauskā sākta Brīvības bulvāra rekonstrukcija, kas izmaksās 486 092 eiro, no kuriem 246 558 eiro ir ERAF finansējums.

Projekta mērķis ir degradētās teritorijas atjaunošana Bauskas vecpilsētā, nodrošinot teritoriālu izaugsmi un jaunu darbavietu radīšanu. Plānota komunikāciju pārbūve, satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu uzstādīšana, apgaismojuma tikla un virsūdens kanalizācijas izbūve. Tāpat paredzēta bojāto mazvērtīgo un problemātisko koku izciršana, arī koku zaru apzāģēšana.

Būvdarbus veic SIA "Viona" saskaņā ar SIA "BM projekts" izstrādāto tehnisko projektu, bet būvdarbu uzraudzību nodrošina SIA "BaltLine Globe".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)