Banner 980x90

Bauskas pilī godinās novada uzņēmējus

Bauska24.lv
Bauska24.lv
Iniciatīvas "Atbalsti mazo biznesu" ietvaros, piektdien, 20.novembrī, Latvijā tiek svinēta Mazā biznesa diena, kurā uzņēmēji dalās pieredzē, lai stiprinātu uzņēmējdarbību Latvijā, pilsētas informācijas portālam Bauska24.lv pavēstīja Bauskas novada pašvaldībā.

Dažādas aktivitātes paredzētas arī Bauskā. No rīta, plkst.11.00 Bausku apciemos uzņēmēji no Salacgrīvas uzņēmējdarbības padomes. Tikšanās paredzēta Bauskas novada domes 3.stāva zālē.

Vakarā Salacgrīvas delegācija piedalīsies arī  Bauskas novada uzņēmēju godināšanas pasākumā "Bauskas novada uzņēmējs 2015" Bauskas pilī, kur paredzēts uzteikt iedzīvotājus, kas ar savu saimniecisko darbību sekmē novada ekonomisko attīstību un novada iedzīvotāju labklājību.

Sarīkojums sāksies plkst.16.00. Tajā ne tikai uzņēmēju godināšana, bet arī iedvesmojošas uzrunas, muzikāli priekšnesumi un saviesīgā daļa.

To organizē Bauskas novada pašvaldība sadarbībā ar Uzņēmējdarbības konsultatīvo padomi, biedrību "Uzņēmēju klubs 97", laikrakstu "Bauskas Dzīve" un novada nevalstiskajām organizācijām. Pasākums Bauskas novadā notiek pirmo reizi.

Uzziņai:

* Mazā biznesa diena ir viena diena gadā, kad tiek pievērsta īpaša uzmanība Latvijas mazajiem uzņēmumiem, atbalstot viņus gan ar uzslavu vai padomu, gan pirkumiem vai pasūtījumiem.

* Mazā biznesa diena tiek organizēta iniciatīvas "Atbalsti mazo biznesu" ietvaros un ir viens no publiskākajiem pasākumiem, kurā piedalīties var ikviens sabiedrības loceklis. Mazā biznesa diena visā Latvijā ir katra novembra trešajā sestdienā.

* Mazā biznesa dienā piedalās visi interneta vietnē www.mazabiznesadiena.lv reģistrētie uzņēmumi. Šajā vietnē ir uzkrāta un uz Latvijas kartes vizualizēta informācija par visiem iniciatīvas dalībniekiem, to piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem.

* Vietnē var izveidot sava biznesa individuālu reklāmas plakātu un īsvideo, ērti publicēt savos sociālo mediju kanālos. Aicinām arī Jūs izmantot iniciatīvas ietvaros izstrādātos bezmaksas mārketinga rīkus, kas pieejami www.mazabiznesadiena.lv.

* Iniciatīvai ir īpaša uzlīme, kuru aicinām izmantot kā atpazīstamības zīmi mazajam biznesam tirdzniecības vai pakalpojuma sniegšanas vietā.

* Iniciatīvas "Atbalsti mazo biznesu" iesaistījušies tādi mūspuss uzņēmumi kā SIA "Dem Birojs", kas sniedz juridiskos pakalpojumus, fotopakalpojumu sniedzējs "Fotomiks" un koncertaģentūra "Medo".  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)