Banner 980x90

Bauskas pilī skanēs Katrīnas Gupalo un Andreja Osokina Ziemassvētku koncerts

Jelgava, 5.dec., LETA. Bauskas pilī 27.decembrī plkst.19 skanēs talantīgās dziedātājas Katrīnas Gupalo un izcilā pianista Andreja Osokina "Ziemas sajūtu koncerts", aģentūru LETA informēja pils muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste-klientu apkalpošanas vadītāja Ilva Neimane.

Mūziķi izpildīs leģendārās Merilinas Monro, Elvisa Preslija un citas pasaulē mīlētu mūziķu un komponistu Ziemassvētku dziesmas. Koncertu papildinās Friderika Šopēna, Johana Sebastiana Baha, Pētera Vaska un Ādama Ores noskaņām bagāti skaņdarbi Osokina solo izpildījumā.

Mākslinieki kopā uzstājas jau daudzu gadu garumā, piedāvājot skatītājiem dažādas koncertprogrammas.

Osokins ir pasaules nozīmīgāko starptautisko pianistu konkursu laureāts, ieguvis Latvijas Lielo mūzikas balvu. Pasaulē pieprasītākais latviešu pianists regulāri uzstājas prestižākajās Eiropas koncertzālēs. Koncertējis kopā ar neskaitāmiem orķestriem no Beļģijas, Francijas, Mančestras, Braitonas, Dublinas un sadarbojies ar izcilākajiem mūsdienu diriģentiem. Viņam piemīt nevainojama elegance, hipnotizējoša personības pievilcība, apbrīnas vērts intelekts, plaša un ekspresīva skaņu krāsu palete, kā arī neparasti pārliecinoša dažādu mūzikas stilu izjūta.

Savukārt Gupalo ir viena no neordinārākajām latviešu mūziķēm, kura nesen beigusi mācības prestižajā Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā un Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā, piedalījusies izcilu mūziķu meistarklasēs. Viņas talants guvis atzinību dažādos starptautiskos konkursos Parīzē, Londonā un Maskavā, un Latvijas Televīzijas konkursā "Radīti mūzikai". Pateicoties profesionālajai izglītībai trīs dažādās mākslas sfērās - klavierspēlē, vokālajā un aktiermākslā - Gupalo uz skatuves spēj uzburt neparastu, ekspresīvu un juteklisku pasauli. Talantīgās pianistes un dziedātājas komponētās un izpildītās dziesmas drīzumā būs pieejamas arī debijas albuma formātā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)