Banner 980x90

Bauskas pusē uz lauka sadeg kombains

Rīga, 4.jūl., LETA. Trešdien Bauskas novadā uz kāda lauka sadedzis kombains, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Trešdien plkst.17.45 Bauskas ugunsdzēsēji devās uz Bauskas novada Brunavas pagastu, kur dega kombains 15 kvadrātmetru platībā un no vienas degvielas bākas bija iztecējusi un aizdegusies degviela.

Noplūdi no otras degvielas bākas ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās apturēt. Dzēšanas darbos, kas noslēdzās plkst.18.53, piedalījās seši ugunsdzēsēji ar divām autocisternām.

Aizvadītajā diennaktī VUGD Zemgales reģiona brigāde saņēma sešus izsaukumus - četrus uz ugunsgrēku dzēšanu un divus uz glābšanas darbiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)