Banner 980x90

"Bauskas siltums" konkursā izvēlēsies būvnieku katlumājas rekonstrukcijai

Saistībā ar šķeldas apkures katla iegādi SIA "Bauskas siltums" izsludinājusi iepirkumu, lai noskaidrotu būvnieku katlumājas rekonstrukcijai, paredzot šķeldas katla uzstādīšanu, aģentūra LETA uzzināja siltumapgādes uzņēmumā.

Plānots, ka projektēšanas darbi tiks veikti ne ilgāk kā divu mēnešu laikā no iepirkuma līguma noslēgšanas. Plānotais būvdarbu izpildes termiņš paredzēts līdz pieciem mēnešiem no būvdarbu sākšanas dienas. Kopējais iepirkuma līguma izpildes termiņš ir noteikts līdz sešiem mēnešiem. Būvdarbiem jābūt pabeigtiem un objektam nodotam ekspluatācijā ne vēlāk kā līdz 2015.gada 6.novembrim. Servisa līguma izpildes termiņš ir 48 mēneši pēc objekta nodošanas ekspluatācijā.

Ieinteresēto piegādātāju sanāksme notiks 6.maijā plkst.10 Bauskā, Dārza ielā 8/1, SIA "Bauskas siltums" telpās. Piedāvājumu iesniegšanas termiņš iepirkumā ir līdz 25.maijam. Līgumu plānots noslēgt līdz maija beigām.

Projektā paredzēts uzstādīt firmas "Kolbach" (Austrija) biomasas (koka šķeldas) katlu ar piecu megavatu nominālo jaudu.

Rekonstruējamā katlumāja atrodas Bauskā, Dārza ielā 11. Projekts paredz demontēt ķieģeļu dūmeni, izbūvēt šķeldas noliktavu ar kustīgo grīdu. Katlumājas telpās rekonstrukcijas gaitā paredzēta pamatu veidošana jaunajām iekārtām, esošo ailu aizpildīšana un jauno ailu veidošana, tāpat paredzēts montēt jaunus plastikāta logus ar baltas krāsas rāmjiem, veikt visas ēkas sienas siltināšanu un apdari ar profilētām loksnēm. Kopējais apbūves laukums pēc plānotās rekonstrukcijas ir 3068 kvadrātmetri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)