Banner 980x90

Bauskas slimnīca palielina pamatkapitālu - papildināts

29.08., plkst.13:04 pievienota 2. rindkopa.

Stājies spēkā lēmumus, ar kuru veiktas izmaiņas statūtos un par 75 tūkstošiem latu jeb gandrīz piekto daļu palielināts SIA "Bauskas slimnīca" pamatkapitāls, vēsta portālā Firmas.lv pieejamā informācija.

Šie līdzekļi paredzēti jaunas rentgena iekārtas iegādei un ir apmēram puse no nepieciešamās summas. Pārējo summu segs slimnīca no saviem līdzekļiem, portālu Bauska24.lv informē Bauskas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Feldmanis. Vecā rentgena iekārta bija novecojusi un savu laiku nokalpojusi, bet jaunas iegādei novada pašvaldības budžetā jau bija ieplānoti līdzekļi, skaidro Feldmanis. Jaunā iekārta Bauskas un tuvējo novadu iedzīvotājiem ļaus saņemt kvalitatīvākus diagnostikas pakalpojumus.

Bauskas novada pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Bauskas slimnīca" pamatkapitāls pirms palielināšanas bija 397 903 lati, bet pēc palielināšanas tā apjoms ir 472 903 latu. Pamatkapitāla palielinājumu apmaksā slimnīcas vienīgais daļu turētājs Bauskas novada pašvaldība skaidrā naudā. Slimnīcas pamatkapitāls sadalīts 472 903 daļās ar vienas daļas nominālvērtību viens lats.

Lēmums par finanšu līdzekļu piešķiršanu slimnīcas pamatkapitāla palielināšanai pieņemts novada domes sēdē 26.jūlijā, bet lēmums par izmaiņu veikšanu statūtos, apstiprinot tos jaunajā redakcijā, pieņemts 8.augustā.

Pagājušo pārskata gadu "Bauskas slimnīca" noslēdza ar 29 205 latu lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas, kas gan ir krietni mazāk nekā 2010.pārskata gada beigās, kad tīrā slimnīcas peļņa bija 133 507 latu. Neto apgrozījums pēdējo divu gadu laikā nav būtiski mainījies un ir aptuveni 1,4 miljoni latu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)