Banner 980x90

Bauskas slimnīcas vadītāja: Ministra demisija ir iesākto reformu rezultāts

Bauska24.lv
Bauska24.lv
Veselības ministra Gunta Belēviča (ZZS) atkāpšanās no amata ir viņa veikto reformu rezultāts, jo daudzas no tām nebija pieņemamas nozarē, aģentūrai LETA pauda Bauskas slimnīcas vadītāja Mirdza Brazovska.

Viņa ministra atkāpšanos neatbalsta.

"Nedomāju, ka rindas apiešana pakalpojuma saņemšanai ir īstais iemesls. Manā skatījumā tas ir rezultāts ministra reformām, nozarē notika cīņa. Neuzskatu arī, ka ir nepareizi, ka nozares ministrs saņem medicīnisko palīdzību ārpus rindas, taču man nepatīk, ja melo," atzina Brazovska.

Bauskas slimnīcas vadītāja spriež, ka Belēviča iespējamie pārkāpumi jāvērtē attiecīgajām iestādēm, piemēram, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB), taču viņa vēlreiz uzsver, ka nozares ministram jādod iespēja saņemt pakalpojumus ārpus rindas.

LETA jau vēstīja, ka Belēvičs šodien Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) iesniedzis demisijas rakstu.

Kučinskis Belēviča demisiju ir pieņēmis un izdevis rīkojumu par viņa atbrīvošanu no amata, žurnālistiem apstiprināja pats premjers.

"Pamatojums no manas puses ir tāds, ka viņš meloja, ko vakar vakarā man arī atzina. Es domāju, ka ļoti labs risinājums bija mana vēršanās KNAB, jo šodien jebkurā gadījumā, ja nebūtu [Belēvičs] pats šo soli spēris, šie fakti acīmredzot būtu uzzināti," sacīja Kučinskis.

"Latvijas Avīze" trešdien vēstīja, ka Belēvičs, kurš apņēmies ieguldīt pūles, lai mazinātu garās rindas uz valsts nodrošinātajiem veselības aprūpes pakalpojumiem, šā gada maijā LOC, iespējams, apgājis rindu, lai viņam tiktu veikta maznozīmīga ķirurģiska operācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)