Banner 980x90

Bauskas stadionā plāno labiekārtot ielu vingrošanas laukumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Bauskas novada domes Finanšu komiteja atbalstījusi ieceri labiekārtot ielu vingrošanas laukumu un izbūvēt tāllēkšanas bedri Bauskas stadionā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Sporta centra "Mēmele" galvenā speciāliste Inga Ūbele sēdē skaidroja, ka papildu tāllēkšanas bedre nepieciešama, lai treniņos neizmanto galveno sacensību bedri un, organizējot sacensības, veicinātu to norisi.

Savukārt ielu vingrošanas laukums tiek intensīvi izmantots. Esošais segums no grants ir nolietojies, uz tā iespējams gūt traumas. Vingrošanas laukumā paredzēts izveidot smilšu segumu ar pamatnes izbūvi.

Iepirkuma rezultātā līguma slēgšanas tiesības par šiem darbiem ieguva SIA "Vides serviss" ar 4253 eiro līgumcenu.

Par atbalstīto lēmumprojektu deputātiem būs galīgi jābalso 26.novembra novada domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)