Banner 980x90

Bauskas svētkos "Zaļais punkts" mācīs šķirot stiklu

AS "Latvijas Zaļais punkts" sadarbībā ar veikalu "Rimi" un pašvaldības kapitālsabiedrību SIA "Vides serviss" jau šo sestdien – 1.augustā no plkst.12.00 līdz 15.00 piedalīsies Bauskas pilsētas svētkos, lai izglītotu iedzīvotājus par atkritumu šķirošanas nepieciešamību un veicinātu stikla nošķirošanu.

Kā pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja SIA "Eco Baltia grupa" Korporatīvās komunikācijas direktore Dace Jansone, "Latvijas Zaļais punkts" telts atradīsies Bauskas rātslaukumā, kur būs iespēja uzzināt par dažādu materiālu šķirošanu un pārstrādi, apskatīt infografikas, uzdot jautājumus atkritumu šķirošanas ekspertam Punktuālim un citiem "Latvijas Zaļais punkts" pārstāvjiem.

Kaspars Zakulis, "Latvijas Zaļais punkts" direktors: "Šķirot atkritumus ir viegli, to tagad zina ikviens bērns un jaunietis. Mūsu uzdevums ir radīt cilvēkiem izpratni, ka atkritumi, ko ikdienā izmetam, ir vērtīgs resurss, kas pārstrādāts var kalpot vēl un vēl. Pilsētas svētkos ikvienam būs iespēja aprunāties ar Punktuāli, kurš pastāstīs gan par stikla, plastmasas, papīra un bateriju šķirošanu, gan par šo materiālu otrreizējo pārstrādi."
Atnesot uz "Latvijas Zaļais punkts" telti vismaz vienu tukšu stikla pudeli vai burku un aizpildot aptaujas anketu, ikviens pilsētas svētku apmeklētājs piedalīsies loterijā, kurā izlozes kārtībā balvā varēs iegūt veikala "Rimi" dāvanu karti 50 eiro vērtībā. Izloze notiks plkst.15.00, kad tiks noskaidrots laimīgais balvas ieguvējs.

Kristīne Ciemīte – Kupre, "Rimi Latvia" mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja: "Lieli darbi arvien sākas no mazām pārmaiņām – arī attiecībā uz dabu, kur "Rimi" jau izsenis realizē un atbalsta idejas, lai mēs dzīvotu tīrākā, skaistākā un veselākā vidē. Paši ikdienā šķirojam produktu iepakojumu, paplašinām ekoloģisko produktu klāstu, ieviešam energoefektivitātes uzlabojumus veikalos, kā arī veicam daudzas citas videi un cilvēkiem draudzīgas pārmaiņas. Tāpēc, piedaloties akcijā kopā ar "Latvijas Zaļo punktu", aicinām ikvienu veikt lielus darbus, sākot no mazām pārmaiņām savā ikdienā, piemēram, piešķirot lietām "otru dzīvi" un nododot stiklu otrreizējai pārstrādei."

Savukārt telts apmeklētājus sagaidīs arī pārsteiguma balviņas no "Latvijas Zaļais punkts". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)