Banner 980x90

Bauskas tiesai nodod lietu par sirmgalves noslepkavošanu un viņas līķa sadalīšanu

Rīga, 3.nov., LETA. Prokuratūra nodevusi Bauskas rajona tiesai krimināllietu pret jaunu vīrieti par sirmgalves noslepkavošanu un viņas līķa sadalīšanu.

Vīrietis apsūdzēts par sirmgalves noslepkavošanu un līķa apgānīšanu, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Aiga Eiduka.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai, apsūdzētais īrēja istabu sirmgalves dzīvoklī un no istabas, kurā dzīvoja pati sirmgalve, slepeni vairākkārt zadzis viņas mantas. Sievietei nozagtas krūšu nozīmītes, zelta gredzeni, maks, maksāšanas karte, nauda un pat televizors.

Apsūdzētais, saprotot, ka sirmgalve par televizora zādzību var vērsties policijā ar iesniegumu, ar gaļas āmuru vairākas reizes iesita sirmgalvei pa galvu. Kad sirmgalve no saņemtajiem sitieniem bezsamaņā nokrita uz grīdas, apsūdzētais turpināja viņu sist un žņaugt, līdz iestājās sievietes nāve.

Apsūdzētais, vēloties slēpt izdarīto slepkavību, sirmgalves līķim ar nazi un rokas zāģi atdalīja rokas un kājas, tad atdalītās ekstremitātes un ķermeni ietina segās, salika divos polietilēna maisos un tos novietoja uz dzīvokļa balkona.

Pēc sirmgalves slepkavības apsūdzētais vīrietis nozaga sirmgalves maksāšanas karti, naudu, mobilo tālruni un citas mantas.

Uz balkona sadalīto sirmgalves līķi atrada policijas darbinieki.

Apsūdzētajam draud mūža ieslodzījums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)