Banner 980x90

Bijušajā Iecavas internātpamatskolas dienesta viesnīcā atvērs vēl vienu bērnudārza grupu

Rīga, 3.jūl., LETA. Bijušajā Iecavas internātpamatskolas dienesta viesnīcā no nākamā mācību gada paredzēts atvērt vēl vienu bērnudārza grupu, aģentūra LETA uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

Aizvadītajā novada domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdē pirmsskolas izglītības iestādes "Dartija" direktore Irīna Freimane un Iecavas novada pašvaldības administrācijas izglītības speciāliste Sanita Reinsone deputātus aicinājušas rast iespēju no 1.septembra atvērt bērnudārza grupu 15 bērniem vecumā no diviem līdz četriem gadiem ēkā, kura līdz šim kalpojusi kā Iecavas internātpamatskolas dienesta viesnīca. Viena grupa bērniem vecumā no pusotra līdz diviem gadiem minētajā ēkā jau darbojas.

Grupu plānots atvērt, lai mazinātu pirmsskolas bērnu rindu un nodrošinātu vietu pirmsskolas izglītības iestādē.

Deputāti ieceri atbalstījuši, taču, ņemot vērā, ka lēmums ir saistīts ar neplānotiem izdevumiem, jautājums virzīts izskatīšanai Finanšu komitejas sēdē.

Jau vēstīts, ka pēc plašām diskusijām Iecavas novada domes deputāti nolēma reorganizēt Iecavas internātpamatskolu un Dzimtmisas pamatskolu, tās abas apvienojot. Deputātu vairākums nobalsoja par Iecavas internātpamatskolas un Dzimtmisas pamatskolas reorganizāciju, tādējādi no nākamā mācību gada Iecavas novadā vispārējās izglītības programma tiks īstenota divās mācību iestādēs - Iecavas vidusskolā un Iecavas pamatskolā, kas darbosies pašreizējā Iecavas internātpamatskolā.

Iestāžu reorganizācija komisija nolēma ieteikt domei pēc mācību iestāžu reorganizācijas Iecavas pamatskolā dienesta viesnīcu neveidot. Dome ieceri atbalstīja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)