Banner 980x90

Četri objekti Bauskas novadā apvienojušies tūrisma maršrutā "Lielceļa kaimiņi"

Rīga, 19.aug., LETA. Četri Bauskas novada tūrisma objekti, kuri atrodas pie automaģistrāles A7 Rīga-Bauska-Lietuvas robeža, apvienojušies kopīgajā maršrutā "Lielceļa kaimiņi", aģentūru LETA informēja Bauskas Tūrisma informācijas centra vadītāja Inese Turkupole-Zilpure.

Maršrutā iekļauta Mazā muiža, atpūtas komplekss "Rožmalas", saimniecība "Vaidelotes" un Bauskas Motormuzejs. Maršruta autore ir Rīgas Motormuzeja Bauskas filiāles vadītāja Jolanta Jēkabsone, kura uz sadarbību aicināja vairākus objektus.

"Lielceļa kaimiņi" maršruta piedāvājums ir daudzveidīgs, neparasts, kontrastu pilns vienas vai vairāku dienu piedzīvojums, kas ļaus ielūkoties retro spēkratu un modes vēstures pasaulē, piedāvā baudīt garšas, dzirdēt neatkārtojamus stāstus un iepazīt tradīcijas. Ceru, ka ar laiku maršrutā vēlēsies iesaistīties arī citi objekti," pauda idejas autore.

Maršrutu, virzienā no Rīgas, tā veidotāji aicina sākt ar Rīgas Motormuzeja Bauskas filiāli, kur apmeklētāji aicināti ienirt seno spēkratu - automobiļu, motociklu - pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)