Banner 980x90

Dienas horoskops 19.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns No lietām, kas tik ilgi ir spēlējušas nozīmīgu lomu mūsu dzīvēs, šķirties ir grūti, bet nu tām vairs nav jēgas, tev ir jādodas tālāk!

Vērsis Ieklausies savā sirdī pirms pieņem svarīgus lēmumus! Netērē savu enerģiju cīnoties ar lietām, ko nespēj mainīt!

Dvīņi Kad samierināsies ar realitāti, lietas pamazām atkal ieies vecajās sliedēs. Esi pateicīgs par spēku, ko esi saņēmis!

Vēzis Nebaidies nostādīt savus mērķus augstu! Esot strādīgs un konkurenci mīlošs, tu sasniegsi visu, ko vēlēsies! Taču nekļūsti alkatīgs!

Lauva Klusēšana ir zelts, to arī centies atcerēties visas dienas garumā. Reizēm vienkārši piekrist ir daudz vieglāk, nekā censties kādam iestāstīt pretējo.

Jaunava Tēlot bezsirdi šobrīd būtu labāk, nekā ļaut vaļu emocijām. Nepakļaujies apkārtējo spiedienam, bet gan parādi savu raksturu!

Svari Nenovērtē sevi tik zemu, jo tu spēj vairāk, nekā uz doto mirkli varētu šķist, taču esi prātīgs un piesardzīgs, lai netiktu aptīts ap pirkstu!

Skorpions  Būs jāsper ļoti aktīvi soļi, nedrīkstēs apstāties. Liksies, ka ielēksi vilcienā pašā pēdējā brīdī, bet tā būs pareizā izvēle.

Strēlnieks Ja ir sakrājušies neizdarīti darbi, pēdējais laiks tam pielikt punktu. Neskaties, ko dara citi, rūpējies un domā par sevi.

Mežāzis  Labvēlīgs laiks pašiniciatīvai, drosmei, jaunu lietu uzsākšanai. Nedēļas nogale viesīs pārsteiguma gaisotni.

Ūdensvīrs Esi atklāts savos nodomos un, galvenais, runā no sirds! Tev radīsies reta iespēja, nekavējies to izmantot!

 Zivis Dzirdot citu veiksmes stāstus, arī tev radīsies atklāsme, ka vajag riskēt un paļauties uz augstāku spēku palīdzību

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)