Banner 980x90

Dienas horoskops 19.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Kāds cilvēks tev pamatīgi ir sagrozījis galvu, vairs nesaproti, kas īsti notiek. Nedomā par citiem vairāk kā par sevi – vari atļauties būt egoists.

Vērsis Šodien centies runāt mazāk, jo tas tev nāks tikai par ļaunu. Esi kārtīgi paēdis, citādāk galīgi nedomāsies par tiešām svarīgām lietām.

Dvīņi Pārdomā trīs reizes to, ko taisies darīt. Neesi ievācis pietiekami daudz informācijas, lai varētu droši doties pretī nezināmajam.

Vēzis Ļoti aktīva diena. Profesionālie kontakti arvien uzlabosies- gaidāmas arī jaunas iespējas. Šodien neskaud citu laimi!

Lauva Esi atvērts jauniem piedāvājumiem! Pat, ja šķiet, ka vari tā dēļ pazaudēt kaut ko, ir vērts riskēt, citādāk nožēlosi garām palaisto

Jaunava Konflikti ar svešiniekam, eļļas liešana ugunī. Izvairies no milzīgiem piedzīvojumiem:tas nesīs vilšanos tavai enerģijai.

Svari Būs jārisina problēmas mājās. Ja kāds tevi velk atpakaļ, tad pretojies tam. Dzīvo, kā pats vēlies. Neplāno vakaru - tāpat visi plāni izjuks. 

Skorpions Skatiens uz dzīvi kļūs daudz harmoniskāks. Atradīsi jaunas pieejas problēmu risināšanai. Nāksies palaist vaļā kaut ko ciešu.

Strēlnieks Pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri spēj tevi izaicināt. Bez jautrības šī diena tev liksies pilnīgi izniekota. Neaizmirsti par mīļajiem.

Mežāzis Šodien droši vari ieguldīt naudu jaunos projektos, kas ir veltīti tavai nākotnei. Būs jāpieņem svarīgi lēmumi, nedrīksti izgāzties!

Ūdensvīrs Ierastie darbi šodien jāveic ar jaunām metodēm. Pienākumus uztversi vieglprātīgi, bet ir ieteicams kļūt mazliet nopietnāk.

Zivis Šodien kļūdas un pārpratumi spēlēs ļoti lielu lomu. Entuziasms tev šodien īsti nepalīdzēs. Svarīgākais – kontrolē emocijas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)